Hôtel La Forêt de Maronne - SARL Le Petit Paradis

Hotel - Restaurant - Bar

La Forêt de Maronne

Bike - Hike - Ski

Over ons

Frank

Als zaakvoerder met Antwerpse roots voel ik mij sinds 2007 helemaal thuis in de Franse Alpen. Deze bergen hebben mijn hart gestolen. Met warmte, humor en plezier heet ik jullie welkom. Mijn grote passie is koken en ik laat u hiermee graag kennis maken in mijn restaurant. Onze specialiteit is de Franse bergkeuken maar ook de internationale keuken. Heeft u na het eten nog zin om lekker na te genieten van de dag, dan nodig ik jullie uit voor een drankje en een gezellige avond aan de bar. Je kan bij mij ook terecht voor een babbel, of tips over de omgeving. De gezelligste uitbater van de bergen staat altijd voor jullie klaar!

Yukon of Atkas of Denali Malamutes (Ice Black Twister)

De bijna 6-jarige Yukon lijkt op het eerste zicht op een sterke en uit de kluiten gewassen Husky, maar wie dichterbij komt ziet de zachtaardige Malamute hoe hij echt is. Yukon is mijn beste vriend en samen trekken we er regelmatig op uit. Er zit geen greintje kwaad in het dier en het is een knuffelbeer. Hou je niet van honden? Dan trekt Yukon zich even terug in zijn slaapplek.

Tanana of Atkas of Denali Malamutes (Manadh Mildon Eldalieva Of Greystone Shadow)

Jong geweld Tanana (ook een Malamute) is nu 3 jaar oud, maar ze weet mijn leven wel helemaal op z'n kop te zetten. De toekomstige vrouw van Yukon is vrolijk en speels, heeft haar eigen wil en eet soms graag stenen, schoenen of stoelen. In tegenstelling tot haar verloofde weet ze nog niet altijd wat kan en wat niet, wat wel eens voor grappige situaties kan zorgen.

Silla of Atkas of Denali Malamutes (On My Way of Greystone Shadow)

Silla, nu 14 maanden gaat een stevige aanwinst worden voor ons team Opvoeden gaat een zware taak worden maar met groot plezier gaan wij deze jongen klaarstomen om onze meute te versterken

Ushi R.I.P.

1998 - 2015

Balou R.I.P.

2007 - 2016

Pouma R.I.P.

2006 - 2015

Simba R.I.P.

2006 - 2016

Diego R.I.P.

2007 - 2016