Hôtel La Forêt de Maronne - SARL Le Petit Paradis

Hotel - Restaurant - Bar

La Forêt de Maronne

Bike - Hike - Ski

Zomer

Previous Next

Alpe d'Huez (in vogelvlucht 4km van het hotel, ongeveer 25 minuten met de wagen) wordt ook wel "Ile au Soleil" genoemd. Dit "Eiland in de Zon" telt dankzij het zuiderse klimaat en de invloed van de Middellandse Zee meer dan 300 dagen zon per jaar. In de zomer is dit deel van de Franse Alpen de ideale omgeving voor allerlei soorten vakanties. Of u nu kiest voor een actieve vakantie of juist op zoek bent naar de stilte en de natuur, iedereen komt hier ruimschoots aan zijn trekken.

Bij het hotel vind u een grote tuin met ligweide en hangmat alsook een privé BBQ, een ping pong tafel, een volleybal en badminton veld en 3 petanque banen.

Ook fietsers, mountainbikers, motorrijders, rafters, kayakkers, klimmers (via ferrata), wandelaars, hikers, natuurliefhebbers en mensen die rust zoeken, ze vinden hier allemaal hun gading.

Fly
Terwijl iedereen zich pleziert met het aardse vermaak, bevindt u zich in hogere sferen: maak bijvoorbeeld een rondvlucht in een Ultralightvliegtuig, in een deltavlieger of in een sportvliegtuig. Ook mogelijkheid tot parapente.

Cultuur
Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in twee musea: Musée d’Huez en Musée de l’Oisans. Er zijn ook vaak (tijdelijke) exposities van schilderijen en beeldhouwwerken. Bovendien wordt er elke week een klassiek concert gegeven in de Eglise Notre-Dame des Neiges.