Hôtel La Forêt de Maronne - SARL Le Petit Paradis

Hotel - Restaurant - Bar

La Forêt de Maronne

Bike - Hike - Ski

Winter

Previous Next

Het hotel ligt direct aan de piste van de "Maronne", met de skilift in de tuin op 50 meter van onze achterdeur. Direct na het ontbijt de piste op, of na een heerlijke dag in de sneeuw terugskiën tot aan het terras. De skilift geeft aansluiting met alle andere skiliften zodat het hele gebied bereikbaar is vanaf het hotel

Voor mensen die liever geen latten onder hun voeten klikken of even rust willen is er ook in de winter genoeg te doen in de buurt. Hou er rekening mee dat het dorp op 25 minuten rijden van de rustige weg van het hotel ligt.

Uw voordeel Rust, natuur, een gezellige gastheer en het beste verblijf!

Ontspannen Zelfs als u niet of niet veel wilt skiën zult u zich niet snel vervelen in Alpe d’Huez. Zo beschikt het gebied over twee zwembaden, waarvan één verwarmd in de openlucht en één binnen, een bibliotheek/mediatheek, en twee bioscopen.

Sport Uw conditie houdt u op peil in het enorme sportcomplex in Alpe d'Huez met o.a. tennis, squash, badminton en fitness.

Adventure & Fun Avontuurlijke tochten zijn niet alleen voor de skiërs weggelegd: overdag volgt u een slipcursus, rijdt u op een sneeuwmotor of quad, maakt u een tocht met sledehonden, of gaat u sneeuwschoenwandelen. ’s Nachts maakt u een bijzondere sneeuwmotor - of skitocht onder het maanlicht. Het is ook leuk om de ijsgrot te ontdekken die zich op 2700 meter hoogte bevindt.