Hôtel La Forêt de Maronne - SARL Le Petit Paradis

Hotel - Restaurant - Bar

La Forêt de Maronne

Bike - Hike - Ski

Vakantiehuis: Hoe maak ik een reservatie

Gites
U vult hiernaast het reservatie aanvraag formulier in. Wij contacteren aan de hand daarvan de eigenaar voor u en informeren naar de beschikbaarheid. Als de gite vrij is maken wij een offerte voor een verblijf naar keuze, zie opties. Normaal huurt u de gite per week, maar soms laat de eigenaar ook een verblijf van 4 dagen toe.
Handoeken, dient u zelf mee te brengen. U kan in het hotel brood en croissants bestellen voor de volgende morgen.
Alle gites zijn voorzien van een keuken, badkamer, woongedeelte en naargelang, 2 of 3 slaapkamers voor 6 tot 8 personen.
Aan het einde van uw verblijf maakt u zelf schoon en laat u de gite achter in een propere staat. U mag uiteraard gebruik maken van onze tuin, het zwembad, de garage en andere voorzieningen van het hotel. Zodra wij reservatieaanvraag ontvangen hebben sturen wij u enkele fotos mee. Sommige gites liggen op 50 meter tot 3 km van het hotel maar allemaal op de weg van La Garde en Oisans naar het hotel. Wij vragen in naam van de eigenaars 100% voorschot en de hele financiele afhandeling gaat via ons.
Optie 1.
U huurt een gite via ons en u zorgt zelf voor uw ontbijt, lunch en avondeten.
De eigenaar bepaalt de prijs en wij rekenen die aan u door.
Optie 2.
U huurt een gite via ons op basis half pension, het ontbijt en avondeten gebruikt u in het hotel. Slapen doet u in de gite 74,00€ per persoon per nacht